JULIE & CHRIS

ASHTON

Julie & Chris came to me because their current kitchen was out dated, unorganised & was simply what they had inherited with their property. They asked me for a bright, fresh, modern kitchen; specifying a handle less cabinet with a white gloss finish. Julie loves to entertain friends & family in her spare time; so she needed a kitchen that had tonnes of storage, more worktop space & a work flow motion that supported her busy home life. 

With the help of my trusty trades, Design by Helium completely transformed their kitchen into this beautifully organised space that feels open & clear & is super practical to use. 

Their beautiful kitchen features

Neff Appliances

"Cosmic White" Premium laminate work surfaces

2 Peka fluid corners

Integrated recycling

Purquartz sink

Be sure to leave us a comment below & let us know what your favourite part of Julie & Chris's kitchen is.

The ultimate guide to renovating your kitchen.

Click the image to find out more.

1.png